TopLEDshop

Antwoordnummer 122 4300VB Zierikzee

Klantervaringen

van der Zalm: Bestelling Led dimmer

Gisteren na telefonisch vakkundig advies te hebben gekregen en via de site een leddimmer besteld. Alles ging vlekkeloos. Goed dat jullie “Top” in de naam hebben. Vanmorgen is de dimmer afgeleverd, zeer netjes verpakt aangekomen. Duidelijke beschrijving erbij, dimmer werkt perfect!

Dank voor de snelle afhandeling

Met vriendelijke groet,
van der Zalm
zeer tevreden klant

vrijdag, 03 juni 2022

van der Werf: Antwoorden en bezorging

Beste Frank, Hartelijk dank voor de antwoorden, dit heeft geholpen. Gisterenavond heb ik direct de bestelling geplaatst, en zojuist is alles perfect geleverd. Dat loopt prima bij TOPledshop, en ik zie dat echt wel eens anders – dus proficiat ! Morgen ga ik de spulletjes instaleren, en zal ik mijn bevindingen laten weten.

vrijdag, 11 februari 2022

Rob Pijl: snel en correct

Levering geen probleem. Retour zending werd ook vlot afgehandeld. Geen verzendkosten. Chapeau

zaterdag, 04 december 2021

Rob: snelle levering en goede communicatie

Ik heb in diverse bestellingen LED lampen, trafo’s en armaturen besteld. Deze werden de volgende dag al geleverd. Ook op mail werd snel gereageerd. Kortom een vertrouwd adres voor al je LED spullen.

maandag, 01 november 2021

Rob: snelle levering en goede communicatie

Ik heb in diverse bestellingen LED lampen, trafo’s en armaturen besteld. Deze werden de volgende dag al geleverd. Ook op mail werd snel gereageerd. Kortom een vertrouwd adres voor al je LED spullen.

maandag, 01 november 2021

Rob Pijl: snel en correct

Levering geen probleem. Retour zending werd ook vlot afgehandeld. Geen verzendkosten. Chapeau

zaterdag, 04 december 2021

g van Assen: Goede uitleg

Beste Frank, Bedankt voor de technische uitleg over de werking van led Lampen, ledstrips en de 12v voedingen voor de nieuwe en bestaande led. Alles werkt perfect en geven veel licht. Het pakje met de ledlampjes en trafo werden snel bezorgd. Mijn hartelijke dank.

maandag, 30 augustus 2021

O. Rijpkema: Echt kennis van zaken

Beste Frank, Bedankt voor al je hulp en advies. Ik heb gisteren de driver geïnstalleerd en ik ben blij dat de lampjes weer branden en dat de dimmer ook prima werkt. Ik heb vele bedrijven gevraagd of ze mij konden helpen met dit vraagstuk, maar tot nu toe ben jij wel de enige die ook echt verstand heeft van zijn eigen producten en bijbehorende elektrotechnische kennis. Dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

donderdag, 12 augustus 2021

dvdk: LED Lamp 230V 6W GU10

Ik had LED 18 Lamp 230V, 6W, Wit, GU10, dimbaar, CRI 90 besteld. Bestelling snel geleverd en goed verpakt. Deze LED lampen geven helder wit licht en stralen veel licht. Een aanrader.

zondag, 04 juli 2021

rob hartman: Al sinds 2013 positieve contacten

Goedemorgen Frank, De bestelling en levering van een ledtrafo en een aantal ledlampjes zijn als van ouds goed, snel en netjes verlopen. Eigenlijk gewoon als het hoort. Dat klinkt saai, maar het lijkt wel gewoon te worden dat het niet goed verloopt. Zo echter niet bij TopLEDshop, met wie ik al sinds 2013 positieve contacten heb. Hartelijk dank en veel succes.

donderdag, 29 april 2021

Luc: LED Lamp 230V, 6W, Warmwit, GU10, dimbaar, CRI 90

Ik heb 5 van deze spots besteld en goed toegekregen. Minstens 1 van deze spots is veel geler van kleur en ik kan deze niet naast 2 anderen laten hangen wegens het grote kleurverschil. De andere spots hebben wel een rood paarse schijn. Dit valt goed op als er licht is van andere leds in de buurt. Als deze alleen branden valt het niet zo op. Mooie spot maar spijtig van de kleur ( rode-paarse schijn ) en de verschillende kleur van de spots onderling.

Reactie TopLEDshop: Onze excuses, dezelfde lampen moeten natuurlijk dezelfde lichtkleur geven. Als u de lampen terugstuurt krijgt u natuurlijk een nieuwe set.

donderdag, 22 april 2021

Ronald Jaggie: Ronald Jaggie

Goed geholpen, geduldige en goede informatie ook voor een leek op dit gebied zoals ik. Een heel fijne firma.

zondag, 28 maart 2021

Han Adams: Correct en snel

Kom hier al wat jaartjes, nog nooit teleurgesteld en altijd correct en snel geholpen. Ruime keus, betrouwbaar.

donderdag, 11 maart 2021

Ed: duidelijke website

LED Lamp 12V, 1,8W, G4, Warmwit, horizontaal, dimbaar ter vervanging van halogeen lampjes, passen mooi in spotjes van de afzuiger zonder de trafo te hoeven vervangen. Veel keus op website.

donderdag, 18 februari 2021

Herman Wientjes: Led lampen

Top lampen en super service ! Fijn bedrijf

maandag, 08 februari 2021

Gerard Vos: Ervaringen met TopLEDshop

Voor LED lampen is TopLEDshop mijn favoriete leverancier, want TLS: – Geeft uitvoerige gegevens over de producten. – Biedt ook LED lampen met bijzondere eigenschappen (helderheid, CRI- waarde, bundelhoek). – Heeft een overzichtelijke website, waarin gewenste producten makkelijk zijn te vinden en te vergelijken. – Prijzen, leversnelheid, en service zijn prima. Gerard, Waalre

donderdag, 14 januari 2021

Tonn: Prima service

Nadat eerst een led (LED lamp 230V, 6W, R7S, Warmwit) om onverklaarbare reden hinderlijk begon te knipperen werd deze zonder problemen net binnen de garantieperiode gratis vervangen. Toen een kleine maand nà afloop van de 2 jaar garantie een tweede lampje ermee stopte werd op een coulante wijze direct een nieuw lampje gestuurd. Tevens kreeg ik een aanvullend advies betreffende mogelijk te warm (gegeven aan de hand van foto’s van het armatuur). Met de genomen maatregelen na dit advies hopen we dat de lampjes nu de beloofde branduren waar gaan maken. Kortgezegd een PRIMA SERVICE!

maandag, 28 december 2020

kees klopping: Van dimbaar halogeen naar dimbaar LED

Met TLS contact gezocht om advies voor het ombouwen dimbare halogeen inbouwspotjes en een lamp met 28 halogeen lampjes naar dimbaar led. Direct en vlot antwoord gekregen en altijd bereid geweest voor nadere uitleg! Inmiddels 1 set volgens plan uitgevoerd hetgeen perfect werk! Andere wachten we nog op back-order lampjes. Kortom zeer plezierig, kundig en vriendelijk geholpen. Dank voor het geduld en service!

dinsdag, 01 december 2020

Bart: Top producten en service

Recent een nieuwe dimmer besteld voor dimbare LED lampen. Snelle levering en een erg fijne dimmer. Ook mensen die ik doorverwezen heb naar TopLEDshop geven aan dat dit een fijne winkel is. Ga zo door!

maandag, 30 november 2020

Ad: Prima service

Altijd goede informatie. Redelijke prijzen en een goede service. Zelfs met wijzigingen van een order wordt snel en accuraat omgegaan.

vrijdag, 13 november 2020

Wim: Prima Kwaliteit

Na goed advies hoe mijn halogeen lampen te vervangen heb ik verschillende Led lampen besteld inclusief een dimmer. Het plaatsen van de lampen en dimmer was eenvoudig. Het was ook niet nodig om de dimmer anders af te stellen. Alles werkte prima in één keer. Snelle levering en prima kwaliteit.

zondag, 08 november 2020

Hr. Magnin: Prima service

Prima website. Prettige prijzen. Zeer snelle levering. Retouren correct afgehandeld. Helemaal tevreden.

vrijdag, 09 oktober 2020

van Bokhoven: Complimenten voor TOPLEDSHOP

Complimenten voor TOPLEDSHOP ! Prima site met goede informatie en uitstekende en snelle service. De enige site waar ik ook echt verder kon met mijn project: zelf dimbare led-tuinverlichting aanleggen. Ik had 9 Solar-staande lampen die minder goed werkten. Met een 12 V kabel van een bestaand systeem en van TOPLEDSHOP een trafo, een op afstand bestuurbare dimmer, en G4 ledlampjes heb ik nu voor weinig geld een goed werkende dimbare tuinverlichting. En dit terwijl grote doe ‘t zelf zaken zeiden dat dat heel gecompliceerd was. Ben er erg blij mee !

woensdag, 23 september 2020

Frans: Led’s in de camper.

Sinds enkele weken heb ik alle halogeenlampen in mijn camper vervangen door LED’s. Het was even zoeken welke types ik nodig had maar het is klaar en ik gebruik veel minder stroom. Zelfs deTL HEB ik kunnen vervangen door een 7W strip. TL eruit en strip vastplakken op het TL huis. Nieuwe 12V aansluiting en de oude aansluiting aftappen en de rest van de techniek laten zitten. Al met al heel tevreden over de service en het eindresultaat.

dinsdag, 01 september 2020

Pieter Damen: Trafos

Topledshop is een prima zaak om je onderdelen te bestellen. Zij denken met je mee voor oplossingen te vinden waar je zelf geen idee van hebt. Ook de verzending van de onderdelen gaat vlekkeloos binnen 2 dagen in huis. Zeer sterk aan te bevelen. MVG Pieter

zondag, 23 augustus 2020

Nick: Duo dimmer

Duo dimmer gezocht voor lamp met 4x 40W gloeilampen en lamp met 2x 3W LED lampen en gevonden en snel geleverd. Top dimmer onthoudt stand, met indrukken aan en uit te schakelen. LED dimmer duo IonLED 2 x 200W: artikel TLS 03-IonLED-2x-200 Erg blij mee.

vrijdag, 12 juni 2020

Wim en Marianne: Orders correct uitgevoerd

Diverse bestellingen geplaatst, alle direct en correct uitgevoerd. Eendere zelf foutief besteld, via mail contact direct goed opgelost. De artikelen die geleverd worden zijn van goede kwaliteit.

zaterdag, 30 mei 2020

Jan: horizontale ledlampjes

Als particulier als een jaar lampen etc. bij Topledshop gekocht. Nu weer 8 horizontale ledlampjes. Zoals gebruikelijk besteld de volgende dag in huis en alles werkt perfect. Een bedrijf dat mee denkt en onvolkomenheden oplost! Dus kan ik Topledshop van harte aanbevelen.

vrijdag, 24 april 2020

Zwartewater: Ruilen

We hadden PAR lampen gekocht omdat die zo mooi in onze armaturen pasten. Helaas meldde de leverancier daarvan daarna pas dat deze niet meer leverbaar waren. We konden we PAR lampen zonder problemen ruilen.

donderdag, 02 april 2020

Danny: Goed advies

Ik wilde de halogeen verlichting onder mijn keukenkastjes omzetten naar LED. Ik heb contact opgenomen met TopLedShop voor advies en dat was erg kundig. Het scheelde me een boel uitzoek werk en de ombouw was binnen 30 minuten gebeurd met de geleverde materialen.

maandag, 30 maart 2020

Mevr. de groot: geweldige ionLED dimmer

Onze dimbare LED lampen geprobeerd te dimmen met verschillende LED dimmers. totdat we de IonLED dimmer tegenkwamen bij TopLEDshop. Na enig inregelen dimmen onze lampen nu zonder geflikker en ze dimmen ook voldoende ver.

maandag, 09 maart 2020

Jan.hogendoorn: Bereikbaarheid

Enkele vragen per e-mail werden prima beantwoord. Daarna enkele grote bestellingen gedaan, die prima afgeleverd werden. HELAAS: retourzending hoor ik niets over! Geen geld terug. ECHT SLECHT: telefoon wordt werkelijk waar nooit opgenomen.

Reactie TopLEDshop: Door persoonlijke omstandigheden lopen we achter op de werkzaamheden. we halen die deze wek in en nemen ook de telefoon gewoon weer op.

vrijdag, 06 maart 2020

Win van Draanen: LED 50 Watt Elektronische dimbare transformator

3 stuks LED dimbare transformators besteld en supersnel in huis. De informatie op de website en aanbevelingen/punten van aandacht zijn zeer goed. Zo heb ik het niet eerder gezien bij een website. Een andere website adviseerde een Led transformator niet te gebruiken in combinatie met de ACM-100 van Klikaanklikuit. TopLEDshop geeft aan dat deze wel werkt en dat is inderdaad het geval.

donderdag, 20 februari 2020

Eelco B: Puls Dimmer

Prima advies voorafgaand aan bestelling van de juiste (Puls) dimmer voor bestaand LED armatuur. En dat voor een kleine bestelling, die stipt geleverd werd.

maandag, 10 februari 2020

F Engelen: Super service

Ik had na 9 maanden een van de 12 led lampjes stuk. Er werd direct een nieuwe bezorgd, nadat ik de kapotte had terug gestuurd. Excellente garantie service, vriendelijk en vakbekwaam contact

donderdag, 06 februari 2020

feike vermeer: ion led 200 dimmer

tel moeilijk bereikbaar (3x geen gehoor), e-mail bericht wordt snel op gereageerd. dimmer besteld, volgende dag in huis. dimt prima, echter min dimmen wordt al bereikt na ong 1/3 bereik van de draaiknop, zal vast te maken hebben met lage vermogen van 4x3w leds op dimmer van max 200w, kan hier verder goed mee leven.

Reactie TopLEDshop: de IonLED dimmer dimt bij een enkele 3 Watt GU10 lamp van ons al erg goed. Er zitten twee instelschroeven op de dimmer, die het minimale lichtniveau goed kunnen regelen.

woensdag, 29 januari 2020

Hans De Klerk: Levering

De site is helder en volledig. De bestelling is zo gedaan, en de levering is per omgaande.

woensdag, 29 januari 2020

Bart Moret: Prima levering

Twee 12V gelijkstroom trafo’s besteld, snel geleverd. Gewoon goed, dank!

maandag, 13 januari 2020

Hr van Baaren: Goede voorlichting en resultaat

Had een probleem met verlichting in 20 jaar oude afzuigkap. Wilde nieuwe fittingen en overstappen van Halogeen naar LED. Na voorleggen wensen en gegevens de juiste voorlichting (vooral over ondergrens transformator bij lage belasting) en koopvoorstel gekregen. Besteld en een dag later in huis, alles werkt weer perfect voor een goede prijs! Met dank!

woensdag, 08 januari 2020

Hr. Kuster: mooie smalle bundel spots

Ik ben buitengewoon tevreden met de GU-10 10 graden spots, ze doen precies wat ik had gehoopt, en dit nadat ik eerst in het VK meende een goede oplossing gevonden te hebben! Nu wordt de leesplek van mijn vrouw precies goed verlicht, en wel vanaf een hanglamp die 3,5 m boven de vloer hangt met daarin deze narrow-beamer. Dank voor het advies!

maandag, 06 januari 2020

Bonne: Prima service

Ik heb een paar keer een bestelling gedaan en alles is naar volle tevredenheid afgehandeld. Vragen worden ook uitstekend beantwoord. Kortom: een aanrader.

donderdag, 28 november 2019

C Muskens: zeer tevreden

Beste medewerker TopLEDshop, Ik ben zeer tevreden. Mooi licht heb ik nu. Ik dacht dat ik al mooi licht had maar deze lampen zijn perfect in mijn oude boerderij. Veel licht en warme kleur. Niet te fel. Geen leeslamp meer nodig Dank Vriendelijke groet Christien Muskens

dinsdag, 05 november 2019

Ernest Terlouw: LED conversie

Ik heb de 2.5V LED dimbaar 120 booggraden gebruikt in Hera 5cm inbouwspotjes. Wel een andere trafo (Praxis) nodig én reflectoren verwijderen. Vindt het er zelf schitterend uitzien.

zaterdag, 19 oktober 2019

Jan: LED dimmer Varilight V-PRO

Ik zocht een klein LED dimmertje om in een heel oud kastje te steken en waar tot nog toe een heel oude gloeilamp dimmer nog in zat waarvan de triac was kapot gegaan. De standaard inbouwdoos dimmers pasten er niet in en dus moest ik op zoek naar een buiten formaats dimmer. Na heel lang zoeken kwam ik uit op Varilight V-PRO en dit dingetje werkt echt fantastisch goed! Je vind het bijna nergens anders! Ik heb er een LED lamp van 10 W. (E27) op aangesloten, wat trouwens heel simpel is, en ze knippert niet. Als je dus op zoek bent naar een klein heel goed werkend dimmertje is dit een aanrader! Wat de mensen van deze winkel betreft: doe zo verder! Jullie zijn prima bezig! Op en top!

maandag, 14 oktober 2019

Bert Lemmen: Top

Wederom een bestelling geplaatst No. 4. Snel antwoord op je vragen, snelle en correcte levering. Kortom een TOP adres waar je graag terug komt.

vrijdag, 20 september 2019

Bruinsma: Prima service

Enkele bestellingen gedaan, levering was correct en snel. Ook advies gevraagd; uitgebreid en duidelijk antwoord gekregen. Een uitstekende webshop waar ik zeker vaker terugkom.

woensdag, 31 juli 2019

vanwellhag@gmail.com: Alles is TOP

In de loop der jaren al meerdere soorten lampen besteld bij TOP.LED.SHOP en kan niet anders zeggen dan dat de kwaliteit boven gemiddeld is. Mooi licht en ze gaan jaren mee. En mocht er een vraag zijn: TOP.LED.SHOP denkt met je mee en voor iedere situatie bieden zij de beste oplossing.

zondag, 28 juli 2019

C.G. Riddering: prima convertor/led advies uitleg

De 220V/12V convertor voor de 1.5W ledlamp werkte direct na de inbouw. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Binnenkort is mijn product klaar en kom ik weer in beeld bij je voor led’s en convertor. Ik laat weten welke site ik heb. Cees Riddering

donderdag, 25 juli 2019

Dhr A. Spin: mooie kleur PAR lampen

de PAR38 lampen geven een hele mooie lichtkleur. Met de kleur van 3000K worden de kleuren van onze speciale kleding in onze winkel erg mooi weergegeven, helemaal geen gele verkleuring.

maandag, 01 juli 2019

Mieke van de Vis: lange levenduur ?

Je hoort altijd dat LED lampen een lange levensduur hebben, maar ik geloofde daar weinig van. Omdat GU10 halogeen lampen zeer slecht verkrijgbaar zijn, heb ik bij TopLEDshop een jaar geleden toch maar 5 lampen aangeschaft. Wonder boven wonder, ze doen het nog steeds erg goed waar ik in het verleden van de 5 halogeen lampen er al zeker 2 had moeten vervangen.

woensdag, 26 juni 2019

Pieter van den Bosch: Varilight 50 Watt dimbare transformatoren

Snelle levering van 10 stuks Varilight 50 Watt dimbare transformatoren. Ze zijn makkelijk aan te sluiten en dimmen inderdaad erg goed met een 230V dimmer. Ze zijn niet te groot. Het zou mooi zijn als er twee snoeren aangesloten konden worden aan de 12 Volt kant. Nu moest ik rommelen met extra kroonsteentjes.

maandag, 24 juni 2019

Emil Rusche: G4 1,8 130 lm 2700K

Ik ben super tevreden over de snelle levering van dit led lampje alleen had ik gehoopt dat de lichtopbrengst wat groter zou zijn dus verkeerde berekening!! heb meer lumen nodig en helder wit. heb ze wel in gebruik en ze geven een warme kleur.

Reactie TopLEDshop: de specificatie van de lampen is ook dat een warme kleur hebben van 2700K en niet dat ze helder wit licht geven van. b.v. 3000K.

maandag, 10 juni 2019

j schuurbiers: Jan: Geweldig

Ik ben super tevreden over de zeer snel geleverde LED lampjes 12V, 4W, GY6.35 warm wit voor het ombouwen van 10 vijverarmaturen waarin halogeenlampjes van 35 Watt zaten. Er zit nauwelijks verschil in de lichtopbrengst en de kleur. een aanrader dus.

vrijdag, 07 juni 2019

M. Tempel: Snelle levering

Lampjes voor de caravan besteld. Zeer snel geleverd en mooi licht

woensdag, 05 juni 2019

Pieter: snel en correct

Gisteren om 21:50 wat lampen besteld. Vandaag binnengekomen en keurig verpakt. Klasse!

woensdag, 29 mei 2019

K. Vonk: mooie strips

Mijn zus heeft haar keuken helemaal laten verbouwen, alles nieuw. Maar toen alles klaar was, bleek dat ze veel te weinig licht op het aanrecht blad had. Toen heb ik bij TopLEDshop de extra warmwitte strips en de hoekprofielen besteld en geplaatst. Mijn zus is erg blij met het licht, erg fijn licht zegt ze.

zondag, 19 mei 2019

T. Dekker: Perfecte AR111 duotone lampen

we hebben 40 stuks AR111 duotone lampen aangeschaft. Een hele investering, maar we zijn er erg blij mee, erg mooie lampen, uitstekend dimmen en perfect licht.

zaterdag, 27 april 2019

AvdP: Prima producten

Nadat ik wat spullen bij elkaar had gesprokkeld in de winkelmand heb ik voor de zekerheid nog even gevraagd of de combinatie van artikelen wel zou werken. Na de vlot ontvangen bevestiging heb ik de bestelling geplaatst, ontvangen en geïnstalleerd. Het werkt inmiddels als een tierelier. Prima service. Nog wel een opmerking over de website. Hoewel alles wel te vinden is, soms na lang zoeken, is het voor een smartphonegebruiker minder gemakkelijk doordat de informatie die je uiteindelijk wilt lezen niet direct in beeld komt, maar je eerst opzij moet scrollen. Met een desktop werkt het wel perfect.

Reactie TopLEDshop: we zijn druk bezig met een nieuwe website die ook goed te zien is op een tablet of smartphone. Door echter niet presteren van onze website bouwer, zijn we moeten overstappen naar een andere webshop bouwer, wat natuurlijk tot onze spijt een flinke vertraging heeft opgeleverd.

zaterdag, 13 april 2019

Gerard: Mooie kleine stralingshoek

Wat een geweldige lampen zijn die 10 graden stralingshoek GU10 lampen. Lekker veel licht en een stralingshoek perfect om mijn schilderijen uit te lichten. Gerard.

vrijdag, 12 april 2019

michiel@mahna.nl: Zeer goede service

Hier een snoerdimmer besteld. Hoewel het apparaat zeer degelijk over komt (en één van de weinige snoerdimmers is die een 15W OSRAM LED buislamp de baas kan), ging het toch stuk na meerdere maanden gebruik. Ik heb de dimmer opgestuurd, en kreeg een nieuw exemplaar terug! Hopelijk doet deze het langer; ik verwacht van wel.

zondag, 07 april 2019

j lemmerling: LED Lamp 12V, 2W, G4, CREE, Warmwit,

eindelijk een led lampje wat voldoet aan de verwachtingen voor in de caravan. klein zuinig en warmwit.

woensdag, 03 april 2019

R Dolphijn: G4 led lampen 2,5W

Nadat ik rotzooi in China had gekocht (er klopt niets van hun specificaties of kwaliteit, zelfs gevaarlijk), ben ik hier terecht gekomen. Gewoon leveren dat besteld is en functioneert goed.

donderdag, 28 maart 2019

Arie van der Haagen: LED lamp

Het www lang afgezocht naar een R7S Led-buislamp van 78 cm met voldoende lichtopbrengst en smal genoeg om in onze armatuur te passen. Overal te breed maar bij TopLEDshop zowaar een lamp die OK was. Vlot geregeld voor een schappelijke prijs. Zijn we blij mee.

dinsdag, 26 maart 2019

J. Janken: Dit is hoe een dimbare LED lamp hoort te zijn!!!

Dit is hoe een dimbare LED lamp hoort te zijn!!!,

Reactie TopLEDshop: mijnheer Janken heeft deze lampen aangeschaft: LED Lamp 230V, 5W, Duotone, GU10, dimbaar

woensdag, 20 maart 2019

Remco: top: GU10 duo tone

Uitstekende lampjes die gu10 7W duo tone. Ook goed te dimmen met conventionele dimmer, mits je van meerdere halogeenlampjes die je vervangt er eentje laat zitten. In mijn situatie had ik 5* 35 watt op 1 dimmer. Ik heb 4 halogeenspots vervangen voor de ledversie en 1 halogeenspot laten zitten. Hiermee voldoe je dan aan de minimum watt vereiste van de dimmer. De ledspots dimmen vrij ver terug en de kleurtemperatuur volgt de halogeen versie, top dus!

donderdag, 14 maart 2019

W. Stouwdam: Wistoha

Prima producten en uitstekende service. In eerste instantie een dimmer besteld die behorende bij de trafo en lampen goed zou moeten werken. Maar ik kreeg het flikkeren niet weg met de fijnafstelling. Na tel. contact advies gekregen de dimmer te ruilen voor een ander type. Resultaat perfect en afhandeling van retourzending netjes opgelost (binnen een paar dagen aankoopbedrag terug). Kortom TopLedShop is een TOP!

Reactie TopLEDshop, het was inderdaad lastig met de fijnafstelling, maar wij hebben de afstelling wel zo in kunnen stellen met dezelfde dimmer, transformator en lampen, zonder flikkeren of ander ongewenst gedrag.

woensdag, 13 maart 2019

W. der Mee: Transformator

Geweldig goede service. Een led transformator gekocht maar dat werkte niet goed in verband met een te groot aantal (10) aangesloten 12 Volt drivers. Goed advies gekregen en de transformator omgeruild. Alles werk nu perfect. Dat kom je niet vaak meer tegen zo’n goede service.

maandag, 11 maart 2019

Michiel Holthuis: Aandacht maakt alles mooier

In één bestelling kocht ik twee G9 lampen die werken op 230 Volt, en een LED trafo met 12V uitgangsspanning. Die dingen kunnen absoluut niet bij elkaar gebruikt worden. Dat was ook niet de bedoeling, maar dat had ik niet kenbaar gemaakt op de bestelling. Ik vond het echt geweldig, dat ik vrijwel meteen gebeld werd door TopLedShop, met de vraag of ik me bewust was van het feit dat ik artikelen had besteld die niet voor elkaar bedoeld waren. Bovendien bleek uit het gesprek en de vragen die men stelde, dat ik de trafo niet nodig had. Die werd meteen van de bestelling afgehaald. Top aandacht (en dat maakt alles mooier volgens Ikea en mij), top kennis, top service. Dit bedrijf onderscheidt zich door kwaliteit. Van hart aanbevolen.

vrijdag, 01 maart 2019

J. Knuit: Dimbare led transformator

Onze halogeen spotjes had ik al vervangen met led lampjes, alleen een dimbare transformator was nog een grote wens. Na het lezen van de uitleg over dimmen met leds, de LED 50 Watt Elektronische dimbare transformator besteld. ‘s Middags om 15 uur ontvangen en voor het donker werd snel kunnen monteren. Super alles wat wij ons wensten! Goede, snelle service en duidelijke informatie, wat wil je nog meer.

woensdag, 27 februari 2019

K. Pauls: TOP service!

Ruim anderhalf jaar geleden kocht ik hier 4 siliconen LED lampjes voor onder mijn aanrechtkastjes. Onlangs ging er een kapot. Ik heb keurig een nieuwe gekregen: garantie. Helaas gingen er toen kort na elkaar nog twee kapot. Ik bleek het verkeerde type LED lampjes te hebben voor onder keukenkastjes. TopLEDshop heeft per e-mail goede uitleg gegeven en mij vier nieuwe lampjes gestuurd van het juiste type. TOP service! Hartelijk dank!

zaterdag, 23 februari 2019

pj van steenbergen: Zeer duidelijke info.

Ik was op zoek naar een trafo om mijn halogeen spots om te zetten naar LED lampjes. De trafo van de halogeen spotjes is n.l. niet geschikt voor LED. TopLedShop geeft een zeer goede uitleg over de te gebruiken trafo. Daarnaast zijn de 1,2W 12V G4 horizontaal platte halogeen vervangers zeer goed omdat ze werkelijk in zeer kleine spotjes onder de keukenkastjes passen. Mijn complimenten voor uw bedrijf en de zeer goede service, snelle levering en tevens een schrijven erbij met tekst en uitleg. M.vr.gr. Peter van Steenbergen

donderdag, 21 februari 2019

Tiny Oord: GU10 met 10 graden bundel

Precies wat ik zocht: Mooi licht en smalle bundel. Een echte ‘spot’. Én goed te dimmen. Hartelijk dank! Tiny Oord

donderdag, 21 februari 2019

Bart Hendrix: Dimbare led-lampen

Prima lampen besteld en ontvangen. Deze flikkeren niet en geven een mooie kleur licht. Wederom prima producten van topledshop!

zondag, 17 februari 2019

Marcel den H: Goede service en online advies

Ik heb voor een dimbare Philips spot een dimmer besteld bij TopLEDshop. Deze functioneerde echter niet in combinatie met mijn Philips led spot, ik heb deze daarom teruggestuurd en een andere dimmer (IonLed) besteld. Deze werd ook supersnel geleverd en functioneert prima! Het online advies rond de led dimmers vind ik nuttig, ook de nadruk op het feit dat niet elke LED lamp gedimd kan worden, hiermee worden teleurstellingen voorkomen.

donderdag, 07 februari 2019

r prager: Prima

super service…ook voor een lampje die net buiten de garantie viel…bedankt!

zondag, 03 februari 2019

Th. Pols: Toppie

R7s halogeenlampen staan bekend om het heldere licht en hebben een mooie kleurweergave. Wij hebben maar liefst 3 armaturen met deze 100W staafjes en deze zijn alle 3 voorzien van een dimmer. Om te beginnen maar eens 2 dimbare LED vervangers geplaatst. In beide armaturen heb ik het beschermglas tegen aanraking maar weggelaten. De LED vervanger wordt immers niet zo heet als een halogeenstaaf. Met beide dimmers (ELV – HomeMatic HM–LC-Dim1TPBU-FM) is de LED vervanger prima over het volle bereik te dimmen en geeft geen onrustig (flikker) effect. De hoeveelheid licht is minder in vergelijking met de halogeenstaaf maar dat is voor ons niet belangrijk. De kleurweergave is iets witter dan de halogeenstaaf maar zeker nog mooi warm-wit te noemen. Kortom: helemaal toppie!

Reactie TopLEDshop: de lichtkleur van halogeen lampen wordt warmer als ze worden gedimd, de meeste LED lampen houden dan dezelfde kleur. Als de LED lamp volledig aan staan, is het licht zeker niet witter dan van een volledig aan staande R7S halogeen lamp.

woensdag, 30 januari 2019

Ed: service

Voor de ombouw van een halogeen lamp naar Led een R7S lampje besteld. Keurig bezorgd en lampje past precies in de oude houder. Met een KAKU dimmer is de lamp te dimmen zoals op de site als tip staat vermeld. Lamp lijkt minder licht te geven dan de oude 100 Watt lamp.

zondag, 27 januari 2019

han nijsten: Ervaring

Reeds 2 keer bestelling gedaan kan niet anders zeggen dat dit bedrijf zijn zaken goed op orde heeft en bestel volgende keer weer hier gezien het feit dat het deugdelijk materiaal is waar je op kunt vertrouwen toppie.

woensdag, 23 januari 2019

Simons, Cor: beter kan niet

Zeer goed bedrijf kan het aan iedereen aanbevelen . ik ben super geholpen kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. zal de volgende keer dat ik led nodig hebt zeker weer bij jullie kopen. led lampen branden mooi is zeer goede kwaliteit . bij vragen word je ook keurig geholpen aan de telefoon door frank super.

maandag, 14 januari 2019

A. van den Herik: Nog steeds zeer tevreden

Ik heb weer wat wat led-lampen en armaturen en een transformator besteld. Zoals gewend, wordt de bestelling zeer snel en correct geleverd en wordt ik goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering. De producten zijn altijd van uitstekende kwaliteit met een redelijke prijs. De led-lampen die ik al heb zijn na 2 jaar gebruik nog steeds in een uitstekende staat, wat spreekt van hoge kwaliteit. En vanuit ervaring bij een vorige bestelling kan ik zeggen dat de service van Top.Led.Shop uitmuntend is. Ik kan niet meer zeggen dan, ga zo door en tot de volgende keer.

maandag, 31 december 2018

Jacques van Galen: Service

Ik had voor mijn studeerkamer 2 lampen nodig ter vervanging van de stroomslurpende 150 W halogeenstaafjes. De geleverde lampen met hun dikte van 25 mm passen precies en geven mooi en zeer veel licht (Nu 12 W per lamp) Problemen met dimmers werden door TopLedshop keurig opgelost. Ook hun telefonische hulp is prima. Hun retourservice is als hun naam: TOP. Hopelijk komen ze binnenkort ook met lampen die nog dunner zijn (15 mm) om een 80W halogeenstaaf te vervangen.

Reactie TopLEDshop: er zijn inmiddels nog dunnere R7S lampen, maar die flikkeren met 100%. 5% van de mensen zien het, nog eens 5% krijgt er hoofdpijn van.

vrijdag, 04 januari 2019

Ad Michels: goed advies en vlotte probleemoplossing

Kreeg bijna per omgaande een opmaat gegeven advies op mijn vraag voor ledstrip met dimmer touchschakelaar en trafo. Het probleem van niet meer leverbare spotjes, door dat ze bij de toeleverancier uit het assortiment waren gehaald, werd vlot opgepakt en ik kon de volgende dag mijn nieuwe spotjes plaatsen zonder dat er heel formeel aan de leveringsvoorwaarden werd vastgehouden. Het was een TOP-ervaring.

dinsdag, 01 januari 2019

Persson: Onberispelijke levering en snel…..

Op vragen via mail komt snel en adequaat antwoord. Vandaag iets bestellen is morgen in huis, ook in deze tijd.(Dec) In 1 woord geweldig….!

woensdag, 19 december 2018

Gert Kraaij: LED snoerdimmer

Top.LED.Shop, de naam zegt genoeg! net voor Sinterklaas een led snoerdimmer besteld. Hoewel het in deze periode zeer druk is en ik deze `s avonds rond 23.00 uur had besteld was deze de volgende ochtend reeds geleverd. GROTE KLASSE! En wat nog veel mooier is, deze dimmer werkt zonder te brommen en dimt de Ledlampen zonder dat ze beginnen te flikkeren.

zaterdag, 08 december 2018

Rob van den Berg: Zo hoort het te zijn.

Goed product advies na gestelde vragen. Het ging om vervanging van zoemende ringkerntrafo’s, dimmer en halogeenlampen. Een vervanging naar elektronische trafo’s, goede dimmer en LED lichtbronnen die niet alleen dimbaar zijn maar ook van lichtkleur kunnen veranderen bij het dimmen. Na plaatsing van de bestelling vlotte levering. En…… het resultaat mag er zijn. Uitermate comfortabele verlichting. Geen gezoem meer van de trafo’s en bij het dimmen van de verlichting wanen wij ons op een mooie zomeravond bij zonsondergang. Of te wel levering naar volle tevredenheid. Rob van den Berg – lichtarchitect.

maandag, 03 december 2018

tonn: Led lampen

Makkelijk te bestellen op de site. Vlotte levering in goede verpakking. Super tevreden. Volgende keer iets nodig dan weet ik waar ik moet zijn!

woensdag, 28 november 2018

Arnold Louis: Tevreden

Zoals al eerder is mijn bestelling vlot en goed verwerkt. Dat ik bij topledshop bij herhaling heb gekocht is het beste bewijs dat dit goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Louis Arnold

woensdag, 28 november 2018

Freek Dijkstra: Beste webshop ervaring van afgelopen jaar

TopLEDshop is, in 1 woord, Fantastisch! Het zit zo: mijn vrouw vindt LED licht verschrikkelijk “koud, doods, lelijk”. Van alles geprobeerd, met verschillende kleurtemperaturen, maar het bleef “lelijk”. Ik geloofde er niets van en heb dat getest. Ik heb stiekem de lamp op de gang vervangen door een LED lamp waar ik het verschil echt niet bij zag. Bij thuiskomst kijkt ze naar de lamp en vraagt of de lamp kapot is. Zij zag het. Dankzij de informatie over de CRI waarde op de website weet ik inmiddels waar ik op moet letten. Ik heb een aantal jaren geleden LED lampjes met CRI >92 besteld, en die waren acceptabel voor haar. Voor ons nieuwbouwhuis nu enkele duotome GU10 lampen gekocht met CRI 95 en kleurtemperatuur van 1800-2700K (ipv de gebruikelijke 3000K bij warm-wit). Getest, en het commentaar van mijn vrouw: “je ziet het verschil niet”, “ik vind het een mooie lamp” en “het was even zoeken, maar ik ben hier heel tevreden over”. Eindelijk goede lampen. Dankzij de uitgebreide informatie over CRI, kleurtemperatuur, fittingen, dimmers op de website van TopLEDshop weet ik waar ik op moet letten. Ook kreeg ik vlot een persoonlijk bericht terug na aanleiding van mijn vragen (over beschikbaarheid van de gewenste lamp, en over het gebruik van een by-pass module bij een dimmer). Om het compleet te maken: ik kan de lampen meteen bestellen voor een zeer acceptabele prijs. Kortom: uitgebreide informatie, goedkoop, en goede support. Ik weet geen verbeterpunten te bedenken.

zondag, 11 november 2018

alex@alexarp.nl: led lampen en led vloer dimmer

Heb 2x R7s 78mm ledlampen en 1x R7s 118mm ledlamp gekocht, de laatste was dimmable. Dit eerst geprobeerd met een Arditi dimmer hetgeen resulteerde in een zoemende led lamp. Vervolgens na telefonisch contact bij jullie een bij behorende vloerdimmer gekocht echter de lamp zoemde weer. Blijft een moeilijk verhaal om dit zoemen voor te zijn. Voor de rest geen bijzonderheden over dit bedrijf, denken mee en zijn vriendelijk.

Reactie TopLEDshop: we zijn al heel blij dat we een vloerdimmer hebben voor LED lampen. maar inderdaad voldoet deze niet voor de R7S lamp. We hebben nu bij de lamp staan: “Helaas zijn ook de resultaten met onze Lumeo domus inbouw dimmer 39.07 Lumeo domus  T21 snoerdimmer en T26 voetdimmer niet bevredigend.”  We zoeken verder naar betere vloerdimmers.

donderdag, 08 november 2018

de graaf nick: G4 ledlampjes en dimmer

Goede kwaliteit en snelle levering

woensdag, 07 november 2018

Willy Roes: bericht van een zeer tevreden klant…

Afgelopen maanden heb ik vrijwel alle halogeenlampen in ons huis vervangen door LED’s. In totaal zo’n 25 stuks. Over mijn ervaringen kan ik kort zijn: vakkennis en gericht advies, excellente service, omruil zonder problemen, bij vergissingen geen gezeur, snelle levering; kortom een betrouwbaar adres waar menige webwinkel nog iets van kan leren. Willy R.

woensdag, 31 oktober 2018

Paul b vd Gaag: G4 20W halogeen vervangende LED’s

Uitstekend advies over en levering van lampjes, trafo en dimmer. Snel, helder en begrijpelijk.

zaterdag, 27 oktober 2018

Wim Reimes: Wim

Vervanger voor 10 mm halogeen met G4 fitting 20 W gezocht en gevonden. Vervanger 1,5 W geeft een bult mooi licht en is goed te dimmen. Prima service, snel geleverd en goed verpakt. Ga zo door.

maandag, 22 oktober 2018

John: Top Service

Having decided to investigate updating my camper’s internal lighting to LED I was delighted to find led bulbs that fitted. Ordered late in the evening I was delighted to have them delivered by lunchtime the next day. The lamps give an improved level of lighting. If the advertising is true I shouldn’t have to replace the bulbs for 17 years or so. I’ll let you know how we get on!

zondag, 21 oktober 2018

Dico Tol: Levering Led-lampjes en transformatoren

Snelle levering en de producten voldoen helemaal aan onze verwachtingen.

vrijdag, 12 oktober 2018

Leo: LED lampjes

Na telefonisch contact de bestelling via e-mail geplaatst. Deze werd nog diezelfde dag – uitstekend verpakt – verzonden. De levering werd door vertraging bij Postnl twee dagen later ontvangen. Maar daar kan TopLEDshop niets aan doen. Prettige website met uitgebreide informatie over het assortiment

vrijdag, 05 oktober 2018

Marianne van Heel: snelle levering, netjes, alles werkt

Transformator, dimmer en lampen kwamen de volgende dag al binnen, terwijl we besteld hadden om half negen in de avond. Netjes verpakt, ook de lampen zelf. Aangesloten en alles werkt naar behoren. Precies zoals je verwacht.

zondag, 30 september 2018

Bert van Wijk: Dimmer

Ik had in Italië een prachtige (LED) lamp gekocht voor de eetkamer. Thuis gekomen leek het licht op dat van een tandartspraktijk (veel en fel) en niet dimbaar…. De TOP.LED.SHOP heeft me prima geholpen. Op verzoek heb ik foto’s van het binnenwerk gemaakt en zij kwamen met een mogelijk oplossing: een dimmer met afstandsbediening. De lichtkleur (3000K) was niet te veranderen maar de felheid kon keurig verminderd worden. Voor 25,- prima opgelost. Met dank.

zaterdag, 15 september 2018

l bergamin: 55watt halogeen vervangen door 4 watt led

Was verrast dat er een led vervanging was voor het 55 watt halogeenlampje in ons armatuur. Fijn idee dat je iets kunt terugsturen als het niet past, dus besteld. Het paste in het armatuur maar het verzonken glasplaatje kon er niet meer op door de grotere diameter van het ledlampje. Vervolgens een groter ‘glaasje’ gemaakt uit de bodem van een cd-doosje en dat op het armatuur geschroefd met de daar aanwezige schroeven. Ziet er prima uit, werkt perfect en de led blijft koel. Mooi warm licht en nu 4 watt verbruik i.p.v. 55 watt. Ook de dimstand van het armatuur functioneert. Zeer tevreden, net als bij mijn eerdere aankoop.

Reactie TopLEDshop: Het GY 6.35 lampje van 4 Watt was aangeschaft. Dat heeft inderdaad een grotere diameter en lengte dan het originele Halogeen lampje.

vrijdag, 07 september 2018

boudens: mooi licht

Hallo, Had wat besteld 2w Cree LED besteld. Ik moet zeggen inderdaad mooi licht. met groet

maandag, 03 september 2018

De waardering van www.topledshop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 5.9/10 gebaseerd op 49 reviews.